SOCIAL
In  anX

Aap Noot Xiem naar Swan Market in Rotterdam

By Astrid | Comments: 0 | 3 juli 2017

Op 9 juli 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur staat Aap Noot Xiem op de Swan Market in Rotterdam. Dit is de tweede markt waar we onze spullen kunnen laten zien aan het publiek en waar mensen ook daadwerkelijk kunnen voelen hoe heerlijk zacht onze kleertjes zijn. We hebben er ontzettend veel zin in.

Swan Market

Swan Market is een markt voor startende creatieve ondernemers die hun producten aan een groter publiek willen tonen en is daarmee een mooi platform voor het tentoonstellen van de producten van Aap Noot Xiem. Op de markt is een divers creatief aanbod te vinden. Je kunt er, naast de producten van Aap Noot Xiem, handgemaakte sieraden, accessoires, mode, vintage spullen en interieur artikelen vinden. Daarnaast kun je er heerlijk eten en drinken en is er live muziek aanwezig. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Kortom een leuke markt om te bezoeken en een mooie kans om onze producten te zien en te voelen.

Aap Noot Xiem eerlijke kinderkleding van biologisch katoen met GOTS keurmerk. handgemaakt in Nederland. Ons marktkraampje klaar voor de sunday market westergasfabriek Amsterdam

Lepeltje Lepeltje

Afgelopen mei hebben we met onze producten op het Lepeltje Lepeltje festival gestaan in Apeldoorn. Dat was onze eerste markt en het was ontzettend leuk om te doen. We waren erg trots op onze kraam. Met zijn tweeën achter de naaimachine hebben we meters vlaggenlijn gemaakt van onze stoffen. Die hebben we opgehangen boven de kraam wat een vrolijke, gezellige sfeer gaf zonder dat het te heftig was. de meeste kleding bleef veilig opborgen onder de kraam staan en een paar voorbeelden lagen uitgestald zodat het een prachtig rustig geheel werd. En alles ligt klaar voor de komende markten.

Op onze website onder evenementen kun je zien op welke markten we dit jaar gaan staan. Komen jullie ook kijken?

Groetjes Marin en Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X