SOCIAL

Buitenspelen met water, maar dan een keer anders.

By aapnootxiem | Comments: 0 | 18 augustus 2017
Buitenspelen met water, wat is er leuker?

Met het warme weer wat er de afgelopen zomer al hebben gehad, is buitenspelen het meest gekozen tijdverdrijf. En wat is er leuker dan buiten spelen met water? Het is een gegeven: water en kinderen zijn een geweldige combinatie. Een badje of watertafel gevuld met water is een garantie voor veel plezier. Maar het kan al zo simpel zijn als een tuinslang of een gieter gevuld met water.

Een van die heerlijke middagen hebben wij een aantal kwasten gegeven aan de zoons van Astrid(geïnspireerd door Pinterest). Ze hebben mooie platte, lichte stenen buiten waar je het water goed op kan zien. Een ideale plek om een keer op een andere manier met water te spelen. Een paar pannetjes met water, een paar kwasten en een brandende zon zorgen voor oneindig veel canvas voor de jongens om te tekenen en te schilderen.

Buiten sBuitenspelen met water. Simpel idee voor een middag buiten spelen met lekker weer. Gouden combinatie water en kinderen. Lekker in ons broekje Catootje. Gestreept van zacht biologisch katoen. voor kinderen in de leeftijdscategorie dreumes en peuter. maat 74, maat 80, maat 86, maat 92, maat 98 en maat 104pelen met water. Simpel idee voor een middag buiten spelen met lekker weer. Gouden combinatie water en kinderen. Lekker in ons broekje Catootje. Gestreept van zacht biologisch katoen. voor kinderen in de leeftijdscategorie dreumes en peuter. maat 74, maat 80, maat 86, maat 92, maat 98 en maat 104

Lekker kliederen!

Het duurde niet lang totdat het in plaats van schilderen met water, koken met modder werd. Een doorslaand succes! En voor herhaling vatbaar. 

Groeten,

Astrid en Marin
Aap Noot Xiem

ps: Het gestreepte broekje op de foto is ons broekje Catootje, heerlijk zacht en soepel. Ideaal om in te spelen. Kijk in onze webwinkel voor deze broek en onze andere kledingstukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X