SOCIAL
In  anX,  Marin

Headerfoto – zelf gemaakt op een mistige morgen

By Marin | Comments: 0 | 26 januari 2017

De afgelopen maanden bestonden onze werkzaamheden voor Aap Noot Xiem niet alleen uit het ontwikkelen van producten. Om onze producten in de toekomst te kunnen verkopen wilden wij een webshop. Wij zijn op zoek gegaan naar een bedrijf om onze website te ontwikkelen(Delicious Media). En samen met hen hebben wij deze kunnen vormgeven. Wij moesten inhoud voor de site aanleveren, teksten over ons bedrijf, maar ook foto’s. Dus ook onze headerfoto.

In december hadden wij een tweetal dagen om een geschikte headerfoto te maken. Zodat wij onze deadline konden halen om in januari live te gaan met onze website. Gelukkig had Astrid thuis een goede camera. Daardoor zouden onze foto’s in ieder geval de juiste resolutie hebben om mee te werken.
Maar dan? We hadden nog geen producten om op de foto te zetten. Een foto van onszelf pal voorop de website vonden wij geen goed plan. Toen schoot het ons te binnen dat wij al wel stof hadden waar onze pakjes van gemaakt gaan worden. Tadaaaa de stof als dekentje in een wiegje met een beer van een van Astrids zoontjes.

Maar tegen de tijd dat wij dat bedacht hadden was er te weinig licht, helaas. De volgende dag hadden wij echter geluk..Het braakliggende grasveldje tegenover ons kantoor was omgetoverd in een ideaal decor voor onze foto. De mist en de rijp zorgden voor de juiste kleuren en omgeving.

En daar gingen wij dan over straat: ledikantje, stof, beer, trap en camera… Dat trok behoorlijk wat bekijks. Er kwam op een gegeven moment zelfs een vrouw uit een kantoorgebouw lopen om te vragen wat wij aan het doen waren. Het zal ook vreemd zijn geweest om te zien. Twee vrouwen afwisselend gehurkt in het gras en bovenop een keukentrap met een camera. Om de hele opstelling vervolgens op te pakken en een meter of wat verderop weer neer te zetten.  En zo hebben wij die ochtend in een korte tijd bijna 100 foto’s gemaakt, met als resultaat onze huidige headerfoto.

Stiekeme preview: De blauw-wit gestreepte stof op de foto gaan wij gebruiken in onze producten! 

 

Lieve groeten,

Marin

 

 

 

 

 

T

 

foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X