SOCIAL

Het is lente, we gaan weer naar buiten!

By Astrid | Comments: 0 | 30 maart 2017

Het zonnetje is weer aan het schijnen. De natuur komt weer tot leven. Tijd om lekker buiten te zijn met de kindjes. Ik vind het heerlijk dat het weer zo lekker warm begint te worden. Hieronder mijn redenen voor mij om ervan te genieten dat het weer lekker warm is.

De kindjes kunnen weer lekker in de zandbak spelen.

Uiteraard kan dat in de winter ook, maar dan is het zand vaak nat en koud is het als moeder niet ideaal om erbij te zitten koukleumen. Nu het weer warmer is kunnen de kindjes urenlang spelen. Taartjes maken en grote stapels zand bouwen. Ondertussen zit ik heerlijk in het zonnetje of ben ik lekker aan het werk in de tuin.

Buiten op de fiets

Lekker naar buiten op de fiets.

Lekker buiten wandelen en fietsen

Het is weer langer licht, dus we kunnen ’s avonds voordat de kindjes gaan slapen nog lekker samen wandelen of fietsen. Een leuke manier om lekker moe naar bed te gaan. Ook het wandelen naar de opvang en weer terug is geen straf met een lekker zonnetje in de rug.

 

De ijsjeswinkels zijn weer open.

Het toetje na het eten is de laatste dagen meerdere keren een verassingstripje naar de ijsjeswinkel geworden. Niet het meest gezonde toetje, dus we doen het met mate, maar daardoor wel elke keer een groot feest.

De tuin komt weer tot leven.

Overal om je heen beginnen de planten weer blaadjes te krijgen en komen er bloemen op. Het is lente! De tuin die er de afgelopen maanden maar zozo uitzag begint zich weer in volle glorie te tonen. Heerlijk om weer aan de slag te gaan met een voorjaarsbeurt.

We hebben weer een hele nieuwe garderobe om uit te kiezen in de kast hangen.

De oude wintertruien zijn opgeborgen en de zomeroutfits zijn weer van zolder getoverd.  Kledingstukken waarvan ik helemaal niet meer wist dat ik ze had heb ik weer terug gevonden en zomeroutfits die ik voor

Lunchen in de tuin

Lunchen in de tuin

de kinderen in de uitverkoop in het najaar heb gekocht kunnen nu daadwerkelijk worden gebruikt.

Heerlijk buiten lunchen in de zon.

Een mooi kleedje op de tuintafel en lekker sapje erbij maakt van de lunch net iets bijzonders. En als je klaar bent gooi je de kruimels gewoon op de grond, lekker voor de vogels. En na het eten gaan de kindjes heerlijk weer terug naar de zandbak om met volle buikjes verder te spelen.

Kortom een heerlijke tijd, wij genieten ervan!

ps, kijk ook op onze website naar producten van ons eigen kledingmerk, ANX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X