SOCIAL
In  anX,  Product

Nieuw product: babybroekje Floortje

By aapnootxiem | Comments: 0 | 24 augustus 2017
Wij hebben een nieuw kledingstuk voor de allerkleinsten: een super zacht broekje!

Ons nieuwe broekje Floortje is er voor alle pasgeboren kinderen, van prematuren met maat 40 tot en met maat 68. Speciaal ontworpen voor de eerste maanden in het leven van een baby.

Biologisch katoen

Het broekje is gemaakt van zacht biologisch katoen. Katoen is ideaal voor de allerkleinsten, omdat het ademt en goed te wassen is. Omdat wij alleen werken met biologisch katoen zijn onze kleertjes vrij van gifstoffen en pesticiden. Totaal veilig en prettig voor tere babyhuidjes.

Ontwerp

Het ontwerp van het broekje is er op gericht dat een baby heerlijk kan knuffelen, liggen en slapen. Het broekje is niet knellend, maar zit prettig om het babylijfje. Aan de taille is er een rekbare boord toegevoegd. De boord in de taille kan omgeslagen gedragen worden, maar ook heerlijk opengeslagen. Dan bedekt het broekje de buik van het kindje voor een groot gedeelte. Een hele knusse manier om het kindje warm te houden. Wanneer het broekje op deze manier gedragen wordt over het rompertje, maar onder een truitje blijft het allemaal lekker zitten. Geen kou op het ruggetje of het buikje.
Het boord bij de enkel sluit aan op het de beentjes, en wanneer het kindje groeit kan je de boord ontvouwen. Op die manier groeit het broekje nog een beetje mee ook!

Streepjes en een printje

Ons babybroekje Floortje is uiteraard gemaakt van zacht biologische katoen met het GOTS keurmerk. Het broekje zit heerlijk zacht en er is genoeg ruimte om lekker te kunnen trappelen. Broekje Floortje is beschikbaar in de maten 40 tot en met 68 waardoor het broekje ook geschikt is voor prematuur geboren baby’s. Het is verkrijgbaar in de kleuren zeegroen/wit gestreept, perzikroze/wit gestreept en in een vrolijke bosprint.

Het broekje Floortje is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Twee van de broekjes zijn uitgevoerd in onze welbekende streepjes stof. Perzikroze/wit gestreept met een perzikroze boord bij de taille en bij de enkel. De andere gestreepte broek is zeegroen/wit gestreept, met een zeegroene boord in de taille en in de enkel. Het derde broekje is een nieuwe bosprint. Dit broekje heeft een zeegroene boord en is lief en vrolijk.

Hier kan je het broekje vinden.

Groeten,

Astrid en Marin
Aap Noot Xiem

PS. Kijk in onze webwinkel voor producten van ons eigen kledingmerk: ANX

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X