SOCIAL
In  anX,  Product

Nieuw product: broekje Catootje!

By Marin | Comments: 0 | 22 mei 2017
Broekje Catootje is te koop in onze webwinkel

Eindelijk is het zover, ons broekje voor dreumesen en peuters staat online in onze webwinkel! Het gestreepte broekje is beschikbaar in maten 74 tot en met 104. Het is beschikbaar in twee kleuren: rivierblauw en nachtgrijs. Bij het ontwerpen van Catootje hadden we een aantal punten waar we in elk geval aan wilden voldoen. Het moest zacht zijn en het kind niet in de weg zitten, maar juist wel mooi slank om de beentjes vallen. Het moest qua uitstraling een echt broekje zijn, niet een simpel joggingbroekje of legging. Het perfectioneren van dit ontwerp voor de maten 74-104 heeft veel voeten in de aarde gehad. Er zijn nogal wat samples afgekeurd of aangepast voordat wij uitkwamen bij dit uiteindelijke ontwerp. Op het eindresultaat zijn we daarom extra trots.

Uitvoerig getest

De broekjes worden al veel gebruikt door Astrids zoontjes en worden overal bewonderd. Op het kinderdagverblijf is het broekje een favoriet bij de leidsters. Er is altijd een positief geluid als het jongste zoontje in het sample  bij het KDV aankomt. “Oh, hij heeft mijn lievelingsbroekje aan”. “Dat broekje is zo zacht, ik zou er zelf de hele dag in willen lopen”.

Een eerste proefexemplaar van het broekje is ongeveer een half jaar lang veelvuldig gedragen. Het is in die periode dus ook vaak gewassen. En elke keer komt de broek zachter uit de was. De streep is iets minder helder geworden, maar nog even mooi. Het broekje belemmerd op geen enkele manier in de bewegingen en er kan prima een dutje in gedaan worden. Zonder dat er iets in de weg zit of kriebelt of schuurt.
Broekje Catootje heeft lusjes bij de tailleband, zoals bij een spijkerbroek. Een siergulp en sierzakjes aan de voorzijde en een zakje met diagonale streep achterop.  Het broekje is op allerlei manieren te dragen. In het voorjaar/zomer kan je de broek oprollen en er een paar sandaaltjes onder aantrekken.  In de herfst kan het gedragen worden met een paar leuke regenlaarsjes. En in de winter kan het gecombineerd worden met een lekkere dikke wintertrui.  Doordat het gemaakt is van puur biologisch katoen ademt het op warmere dagen, maar is het alsnog warm genoeg voor de koudere dagen.

Pasvorm

De broekpijpjes zijn lang voor hun maat. Op die manier kan je de pijpen leuk oprollen of opkroppen rond de enkels. Heb je een smaller kindje, dan kan je ook kiezen voor een maat kleiner en zullen de pijpjes nog steeds lang genoeg zijn.

Wij zijn heel benieuwd hoe de broekjes jullie gaan bevallen en hoe jullie het stijlen. Tag je ons op facebook of instagram als je een mooie foto van een outfit plaatst?

Lieve groeten,

Astrid & Marin
Aap Noot Xiem

 

PS. Kijk in onze webwinkel voor broekje Catootje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X