SOCIAL
In  anX,  Product

Nieuw product: Snoezeldekentje Daantje

By Marin | Comments: 0 | 12 juni 2017
Onze zachte stoffen zijn natuurlijk ideaal om jouw kindje in te wikkelen.

Snoezeldekentje Daantje bestaat uit twee lagen zacht biologisch katoen. De buitenkant heeft streepjes in een lieve perzikroze of zeegroene kleur, de binnenzijde is effen wit. De snoezeldeken is voorzien van een capuchon om het hoofdje van je baby lekker warm in te houden.

Multifunctioneel

Het is een multifunctionele deken die je er vaak bij zal pakken. In huis kan je het dekentje op allerlei manieren gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je het kindje in de box legt, als omslagdeken wanneer je het kindje op de arm hebt, of je legt je kindje erop wanneer het oefent op de buik. Je kan het dekentje ook makkelijk meenemen naar buiten,  in de wandelwagen, bij de bezoekje aan het consultatiebureau wanneer je je kindje moet uitkleden als je wacht op de afspraak met de arts of verpleegkundige. Of wanneer je op bezoek gaat bij kennissen en je kindje op de grond wilt laten spelen zonder dat het in aanraking komt met eventuele dierenharen of kruimels. Als het kindje op de terugweg van een bezoekje in de auto in slaap valt stop je het lekker in met het dekentje waardoor het lekker warm blijft.

Snoezeldekentje Daantje is gemaakt van zeer zacht biologisch katoen dat met wassen alleen maar zachter wordt. En dat komt goed uit, want zo’n veelgebruikte deken zal regelmatig een wasbeurtje kunnen gebruiken. Het dekentje is 80 x 80 centimeter en is daarmee groot genoeg om langdurend te kunnen gebruiken. Het kan daarentegen vrij klein opgevouwen worden waardoor het eigenlijk altijd wel in je tas past. Kortom een heerlijk zacht en multifunctioneel dekentje. Gemaakt om je baby lekker in te knuffelen en waar je kindje lekker mee kan knuffelen en snoezelen als ze groter worden.

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie dit snoezeldekentje zullen gebruiken. Tag je ons op facebook of instagram als je een mooie foto van dit dekentje plaatst?

Lieve groeten,

Marin & Astrid
Aap Noot Xiem

ps: kijk in onze WEBWINKEL voor deze en andere producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X