SOCIAL
In  anX,  Astrid,  Marin,  Product

Nieuw product: Shirtje Basje!

By Astrid | Comments: 0 | 29 mei 2017

nieuw in onze webwinkel!

We hebben weer een mooi nieuw product voor kindjes in de maat 74 t/m 104. Shirtje Basje. Dit shirt is gemaakt van zacht biologisch katoen en is verkrijgbaar in 4 kleuren, rivierblauw, nachtgrijs, koraalroze en parelwit.

Vormgeving

De vormgeving van shirtje Basje is voor ons van het begin af aan duidelijk geweest. Het zou een simpel shirtje worden met lange mouwen dat overal onder en bij past. Een basisstuk dat goed te combineren is en goed in elkaar zit. Wij hebben ervoor gekozen om het shirtje in effen kleuren uit te brengen zodat het goed te combineren is met onze gestreepte broekjes. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat de shirtjes en broekjes goed bij elkaar passen. Zo kunnen de kleertjes mooi als set gedragen worden.

Pasvorm

Het meest belangrijke punt bij de pasvorm was voor ons het comfort van het kind. Het shirt is aan de achterkant wat langer dan aan de voorkant zodat de rug warm blijft bij het spelen. Op de halslijn zitten aan twee kanten knopen zodat het shirt bij het aan en uit trekken niet vervellend langs het gezicht hoeft te schuren. Het shirt kan door deze brede opening aan de bovenzijde eventueel ook naar beneden uitgetrokken worden, als er bijvoorbeeld per ongeluk een beker melk over het shirt valt. Het shirtje zit slank gesneden waardoor het mooi aansluit. Door de rek in de stof knelt het niet.

Zoals al onze ontwerpen heeft shirtje Basje geen labels of merkjes aan de binnenzijde. Er is geen gekriebel of geschuur in hals of in de zij. De maat van het shirtje staat op de achterzijde van het merkje aan de buitenzijde van het shirtje. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat er geen onnodige irritaties ontstaan.

Het shirtje Basje is verkrijgbaar in vier kleuren: nachtgrijs, rivierblauw, koraalroze en parelwit.

Wij zijn heel benieuwd hoe de shirtjes jullie gaan bevallen en hoe jullie het stijlen. Tag je ons op facebook of instagram als je een mooie foto van een outfit plaatst?

ps: kijk in onze webwinkel voor deze en andere producten.

Lieve groeten,

Marin & Astrid
Aap Noot Xiem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X