SOCIAL

Snoezeldeken als kraamcadeau

By aapnootxiem | Comments: 0 | 3 augustus 2018
Bij het ontwerpen van onze snoezeldeken kon ik niet wachten om deze zelf te gaan gebruiken en nu is het eindelijk zover!

Snoezeldeken Daantje heb ik mijzelf cadeau gedaan en ik ben er dolblij mee. Begin februari is ons eerste kindje geboren en kon ik zelf de producten van Aap Noot Xiem gaan uitproberen. Het sneeuwde de dag dat zij ter wereld kwam en daarna bleef het weken lang koud. Wij hebben thuis de thermostaat een graadje (of stiekem zelfs 2) warmer gezet. Maar alsnog waren vooral haar handjes en voetjes behoorlijk koud. Daar kwam de snoezeldeken goed bij van pas! De omslagdoek was als ware het extra laagje waar je over hoort. Een pasgeboren kind draagt dezelfde hoeveelheid kleding aan als jijzelf + 1 laagje. Onze dochter bleef zo lekker warm. Wij hebben op deze manier heel wat uurtjes naar de Olympische winterspelen gekeken met ons kleine bundeltje op schoot. Daarmee is de snoezeldeken een onderdeel van mijn herinneringen aan de eerste weken als gezinnetje.

Het gaf daarbij ook een kneuterig knus gevoel, zo’n zachte warme doek. Een beetje zoals je zelf op de hoek van de bank kruipt met een zacht dekentje. Het fijne van deze omslagdoek is dat hij gemaakt is van zacht katoen. Geen fleece of badstof, maar heerlijk ademend katoen.

Na de eerste weken

Toen het buiten minder koud werd, gebruikten wij de snoezeldeken ook als dekentje in de kinderwagen. De omslagdoek bestaat uit twee lagen waardoor het toch echt wel voor warmte zorgt. En het heerlijke is dat het goed ademt, want katoen! Toen ze nog zo klein was kon ik de doek ook dubbelgevouwen gebruiken. Zo kon ze al vrij snel zonder berenpakje op pad.

Bij het consultatiebureau hebben wij de doek ook uitgeprobeerd. En natuurlijk ging ze er overheen plassen zodra haar luier af ging. Wie denkt dat alleen jongetjes dat grapje maken heeft het verkeerd. Dit is ons niet 1 keer en ook niet 5 keer overkomen. En natuurlijk was het geen ramp. We hadden een extra hydrofieldoek bij ons en de omslagdoek ging lekker de was in zodra we thuis waren. De volgende dag was de doek weer droog en in gebruik!

Ik kan iedereen aanraden deze doek voor zichzelf of als kraamcadeau te kopen. Het is een ideaal kraamcadeau omdat het dag in dag uit te gebruiken is.

Lieve groeten,

Marin

PS. Naast snoezeldeken Daantje zijn er nog veel meer mooie babyspulletjes te koop in onze webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X