SOCIAL
In  Gezin,  Marin

Vluchtkoffertje voor baby – wat nemen wij mee?

By aapnootxiem | Comments: 0 | 5 maart 2018
Er wordt aangeraden om vanaf 34 weken een vluchtkoffertje klaar te hebben staan. Op die manier kan je stressloos naar het ziekenhuis, met al je benodigdheden.

Vluchtkoffer voor baby wat neem ik mee naar het ziekenhuis voor mijn baby bevallen biologisch katoen simpel weinig Aap Noot Xiem anx biologisch katoen organic cotton newborn pasgeboren babyEn aangezien dit mijn eerste kindje is, heb ik Google tot mijn beste vriend gemaakt. Er zijn heel wat fora waar gesproken wordt over dit onderwerp. Dan is er natuurlijk ook altijd nog Youtube en websites van bijvoorbeeld babywinkels, oudertijdschriften en kraamzorg. Het resultaat van mijn zoektocht deel ik hier met jullie.  Wat moeten wij allemaal voor haar meenemen naar het ziekenhuis?

 • Kleding:
  Overal lees ik dat je tenminste twee verschillende setjes kleding moet meenemen.
  In twee verschillende maten. Ik ga voor maat 50 en maat 56.
  Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik in maat 50 geen jas of dik  vest heb.
  Overslag rompertje
  Sokjes
  Broekje
  Truitje
  Mutsje
  Dik vest met capuchon/jas
 • Swaddle
  Voor het eerste uur/de eerste uren met mijn kindje neem ik een 70*70 swaddle mee.
  Degene die ik heb is van flanel, lekker zacht en niet te dik.
  Op die manier hoeft ze niet meteen in haar kleertjes.
 • Een wikkeldekentje
  Natuurlijk neem ik mijn Aap Noot Xiem Snoezeldeken mee. In perzikroze/wit gestreept.Zo kunnen we ons meisje lekker warm houden en lekker veel knuffelen.
 • Autozitje
  Voor een veilige terugweg hebben wij natuurlijk een maxi cosi nodig.
  Die staat al klaar bij de voordeur, op het onderstel van onze kinderwagen.
 • Reisdekentje waarmee de baby in de maxicosi kan.
  Ik heb tweedehands een mooie stervormige reisdeken speciaal voor in de maxi-cosi gevonden.
  In deze deken kan onze dochter ingepakt worden, maar kan ze ook nog vastgegespt worden.
 • Verzorgingsartikelen
  Luiers en verzorgingsproducten voor de baby hebben ze in het ziekenhuis, dus die laat ik thuis!

 

Pasgeboren Pasgeboren baby vluchtkoffer zacht wikkeldeken snoezeldeken perzikroze baby vluchtkoffer zacht wikkeldeken snoezeldeken perzikroze Biologisch katoen wikkeldeken met capuchon ideaal voor consultatiebureau met pasgeboren newborn prematuur baby kind super zacht en ook te gebruiken in een autostoeltje buggy of kinderwagen Nachtgrijs gestreept snoezeldekentje daantje

Als ik iets gemist heb in het vluchtkoffertje voor onze baby, laat het mij weten!

Lieve groeten,

Marin

 

PS. Kijk in onze WEBWINKEL voor onze mooie eerlijke biologische kinderkleding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X