SOCIAL
In  Astrid,  Gezin,  Persoonlijk

Wat een nacht!

By aapnootxiem | Comments: 0 | 19 december 2016
En ik had mijn slaap echt nodig…

Heb je dat ook wel eens, je bent moe, hebt zin in een lekkere nacht slapen, maar helaas, de kinderen zijn het er niet mee eens? Het gebeurt juist op die momenten dat je het niet kan gebruiken.

Wij hadden afgelopen nacht zo’n nacht. Net nadat we naar bed waren gegaan begon de jongste(anderhalf) te huilen, hij was ontzettend verdrietig. Na een keer geprobeerd te hebben een speen te geven hebben we hem toch maar uit bed gehaald. Hij had die avond niet veel melk gedronken, wellicht had hij nog dorst? En ja hoor, er werd gretig gedronken en daarna leek hij een stuk welwillender om naar bed te gaan. De oudste was van alle commotie ook wakker geworden, maar hij was makkelijk te overtuigen om weer lekker te gaan slapen. Nou, dat leek opgelost, met goede hoop zijn we weer verder gaan slapen.

Tot de jongste weer wakker werd, volledige paniek, een nare droom? Buikpijn? Geen idee, maar hij was een tijdje ontroostbaar. Uiteindelijk werd hij iets rustiger.  Nadat mijn man hem in bed had gelegd zijn we weer lekker gaan slapen, alleen was de oudste weer wakker geworden van het lawaai van een huilend broertje. Dit keer was hij helaas niet zo makkelijk te troosten en heb ik hem maar even meegenomen naar ons bed. Om zijn broertje, die net sliep, niet weer wakker te maken. Daar is hij gebleven en de volgende morgen werden we met zijn allen te laat wakker. Ik was blij dat de kindjes toch nog wat extra slaap te pakken hebben gekregen.

 

En ikzelf? Ik kan niet wachten tot vanavond als ik weer heerlijk mijn bedje in kan kruipen en hopelijk een nachtje door kan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X